fbpx

Бібліотека

Як перестати порівнювати себе з ідеальними мамами з соцмереж?

Коли фотографка Розан Холл народила четверту дитину, вона зловила себе на тому, що порівнює себе з ідеальними знімками мам у стрічках соцмереж. Водночас вона розуміла, що ці фото — лише частина правди про материнство. Розан розпочала проєкт “Материнство”.

Корисні звички - допомогти дитині стати уважнішою

Новий навчальний рік на носі, а разом з ним — нервування через дитячу неуважність! “Знову забув змінку у школі!”, “Робимо домашку, а вона гав ловить!” - часті скарги батьків. До початку навчального року зібрали 12 простих інструментів для батьків, як навчити та допомогти дитині стати уважніше. Корисно для дошкільнят, школярів і студентів.

20 кроків підготовки до школи від психолога Світлани Ройз

Скоро в школу! Що робити прямо зараз, щоб м'яко розпочати навчальний рік, радить психолог Світлана Ройз.

Дитячий будинок сімейного типу Батурських - 20 років разом!

Днями сімейство Батурських відсвяткувало 20-річчя створення (ДБСТ), а по суті — створення великої родини! Вони розпочали свою історію у 2001 році. Це один із 65 ДБСТ, створених за підтримки Представництва благодійної організації «Надія і житло для дітей» в Україні коштом благодійників Великобританії. За роки служіння дітям Володимир і Тетяна Батурські виховали 24 дитини, з них 21 прийомну!

Життя після малого групового будинку. Інтерв'ю з випускницею

Олена Барабаш – випускниця малого групового будинку (МГБ) центру “Добре Вдома” і вже рік як студентка Придніпровської академії фізичної культури і спорту за спеціальністю вчитель-реабілітолог, ерготерапевт. Чи вдається Олені вести після досвіду проживання у МГБ самостійно вести господарство? Які з отриманих там навичок стали у пригоді, а яких навпаки, не вистачає?

Підпишіться на новини від Надія і житло для дітей та отримуйте актуальну інформацію першими

Ваша допомога безцінна для дітей України

Як ви хочете допомогти

Ваша допомога важлива для дітей та їх сімей

В даний момент ми не проводимо масовий збір коштів, проте Ви завжди можете допомогти - зверніться за реквізитами у будь-якій зручний для Вас спосіб

Введіть прийнятну для Вас сумму:

грн.

Дякуємо

З Вами зв'яжуться найближчим часом

Дякуємо за підписку

Тепер ви зможете дізнаватися усі актуальні новини